You are here

Sundhed og balance

En udløber af kernekompetence-arbejdsområderne mindfulness og meditation samt smertehåndtering og stresshåndtering, er lidt forskellige kurser og samarbejder, som jeg / vi kan bestilles til at afholde.

Ayurveda

2, 3 eller 4 timers kurser med temaerne:

GRUNDLAGET. Grundprincipperne i ayurveda gennemgås, den personlige dosha og eventuelle ubalancer afdækkes, og vi skal tale om, hvordan principperne fra ayurveda kan integreres i det dagligt levede liv på en nem måde. 

GENVIND BALANCEN. Næst gennemgås, hvordan princippet om 'Opposites as treatment' gennemsyrer ayurveda. Vi gennemgår helt konkrete balancerende tiltag, hvad angår kost, motion, mental performance, søvn mm.

FORSTÅ RELATIONERNE. Sluttelig går vi ind i relations-dynamikkerne - i familien, venskabskredsen og på arbejdspladsen. Hvordan forskellige strukturer kan gå på kant med hinanden - og hvordan vi kan forstå og bruge forskellighederne mere konstruktivt.

 

Ayurveda, Yoga og Meditation

Kathrine (min ældste datter) og jeg samarbejdede om at udforme yogakortene i 2012. I den periode, hvor vi arbejdede intenst på det, afholdt vi flere gange nogle herlige heldags-workshops. Ren velvære og sanselig selvforkælelse. Forløbet kan skæres i stykker, så vi kan afholde forløb på alt mellem 2 og 8 timer inden for de respektive emner. 

 

Foredrag og workshops med udgangspunkt i nogle af bøgerne

TID TIL NÆRVÆR. Du inviteres i 1-2 timer ind i et skævt univers af sansninger og et større og abstrakt rum, end der hvor vi sædvanligvis færdes med tempo, mål og rationel tænkning. Du får input til at mærke dig selv og din livsmening. Mød op med et registrerende sind – og lad din indre fordømmer blive hjemme.

FRA PIGE TIL KVINDE. Et inspirationsforedrag på 1-2 timer for mor og teenagedatter (12-16 år). Eller et oplæg til dialog i skole-klassen om udfordrende emner. Der vil blive givet indspark og inspiration, så nogle af de svære og måske endda tabubelagte emner knyttet til det at være teenager endevendes. Alt lige fra venskab, ansvar, kost, mode, kærlighed, værdifuldhed, styrker, grænser, fordømmelse, skyld… Tidligere holdt vi (forfatterne Pia og jeg) sammen med vore døtre nogle workshops, men døtrene er ud at rejse og igang med at studere, så disse år er det Pia og jeg, der kan komme ud.

 

Priser på kurser og workshops: Afhænger af hvem der bestiller, og hvor det er i landet. Ring eller skriv for uforpligtende tilbud.

 

You are here