You are here

Profil

METTE KOLD. Cand. psych., ph.d. Adjunkt ved Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet.

Jeg deler min tid mellem Aalborg og København i disse år; er halvtidsansat som adjunkt, halvt har egen praksis. 

Jeg har været privatpraktiserende sundhedspsykolog siden 2003, med speciale i mindfulness og meditation. Jeg er bl.a. Chopra Center certificeret meditationslærer. De sidste 15 år har jeg overordnet set:

  • Afholdt mange kurser og kortere og længere workshops, for både større og mindre grupper, om mindfulness og meditation, om stresshåndtering og om smertehåndtering.
  • Jeg har haft mange individuelle klient- og vejledningsforløb.
  • Jeg har videreuddannet kommende fagfæller på Aalborg Universitets overbygningsuddannelse i mindfulness i de sidste 7 år.
  • Jeg har lavet praksis-uddannelse af andre sundhedsfremmemedarbejdere i brug af mindfulness i de sidste par år.
  • Jeg forsker med jævne mellemrum i smertehåndtering, p.t. er jeg interventions- og uddannelsesansvarlig på et stort randomiseret forskningsprojekt i et samarbejde mellem Psykologisk Institut, Århus Universitet, Skejby Universitetshospital og Endometriose Foreningen.
  • Jeg har en betydelig skribentvirksomhed bag mig. 

Min én-kvindes virksomheds største fordel og force er fleksibilitet. Jeg har gennem alle årene som selvstændig samarbejdet og samskrevet med en efterhånden større gruppe kompetente kolleger, samarbejdspartnere og medforfattere, hvilket betyder, at vi som team kan løfte forskellige større opgaver, som du kan læse mere om under de forskellige temaer fra forsiden af sitet.

Bemærk at alle mine aktiviteter er beskrevet her på mettekold.dk, mens time2be.dk er min faglige platform, hvor et væld at faglige materialer, guidede øvelser, plakater, slideshows, videoer, klientfortællinger med mere ligger til fri afbenyttelse. Platformen startede egentlig ud som en serviceydelse til glæde for mine studerende, klienter og kursister - at de kunne finde og bruge materialerne, som jeg selv underviste ud fra - men så er den ellers organisk vokset og blevet mere systematiseret siden 2014. Ikke mindst takket være min fantastiske web-design-ansvarlige Kristian Meldgaard, der er endnu mere perfektionistisk og ambitiøs, end jeg har tendens til at blive, når man først er igang med at skabe noget sammen :)

Til download og til print (kan også rekvireres i fysisk format hos mig):

Brochure om mig og mine aktiviteter

Oversigt over mine publikationer

Brochure om Time2be platformen

 

Adresser vedr. klinisk arbejde:

NOR:, Hejrevej 30, 3., 2400 København NV.

Ejendommen Fremtiden, Vesterbro 18, 9000 Aalborg.

You are here