You are here

Kursister & klienter udtaler...

Hvordan præsenteres ens virke egentlig fyldestgørende på en hjemmeside? Har du brug for at høre, hvad andre synes og har oplevet med et kursus eller et forløb hos mig, så er dette stedet at læse videre.

Grundlæggende tror jeg, at man tiltrækker de kursister, klienter og læsere, der er optaget af nogenlunde de samme ting, som man selv er. De tiltrækkes også ud fra, at vi har en del overbevisninger og værdier tilfælles; med andre ord: Vi taler i høj grad samme sprog. Derfor vil udtalelser altid have en udpræget grad af subjektivitet i sig, og skal selvfølgelig læses med den gran salt, at / om du som eventuel fremtidig bruger i min kontekst fornemmer, at vi har en eller anden form for match.

Jeg har håndplukket udtalelser, der ikke bare er en gang ordskvaller, der stryger mig med hårene, men som giver en idé om, hvilket indhold, jeg arbejder med, og hvordan jeg gør det. Derudover har jeg inddelt i områder, så du som bruger kan gå direkte ind i det område, der har mest relevans for dig. 

Mindfulness & meditation samt Instruktøruddannelse 

Mest for mænd: Håndtering af livskrise og stress

Mest for kvinder: Eksistens, udvikling og stress

Smerter og smertehåndtering

Yoga

Erhvervskunder

Ønsker du at læse udtalelserne samlet i én samlet pdf, så åbn den her.

Udtalelser vedrørende bøger findes i butikken. Du skal klikke dig ind på den specifikke bog for at finde ud af, hvad andre synes.

Udover udtalelserne samlet her, så må jeg naturligvis henvise til Time2be-platformens mangfoldige indhold, hvor kursister og klienter bidrager til indholdet. Bl.a. under Fortællinger fra det virkelige liv er fortællingerne om Anders, Anette, Gitte, Hanne, Karina, Maria og Lise alle baseret på klienter, jeg har fulgt over en periode. De viser både helt konkrete mennesker, og fortællingerne er konkrete udtryk for, hvordan et forløb hos mig kan foregå.

Og i en anden kategori: Under Mindfulness & Meditation -> Spørgsmål og Svar er der vist en række dialoger, som jeg har haft med mediterende gennem tiden, når de stiller spændende spørgsmål til deres praksis.

You are here